Beschrijving Blokhut Dijkzicht

Op een unieke plek, in een jachthaven, direct gelegen aan het Eemmeer is B&B Vúr de Diek gevestigd. In de jaren 70 is het huis gebouwd voor de allereerste haveneigenaar. De B&B bevindt zich net buiten de grenzen van het toeristische vissersdorp Bunschoten Spakenburg. B&B Vúr de Diek is een volledig ingerichte blokhut en ligt op het terrein van het woonhuis. De blokhut is op de begane grond. In een voormalige schuur is de blokhut gerealiseerd. In de blokhut is plek voor 1 persoon tot en met maximaal 4 personen. De blokhut is niet groot, maar van alle gemakken voorzien. De blokhut heeft uitzicht over de tuin en naar de dijk. Bunschoten Spakenburg staat bekend om de vele oude vissersboten en toeristische bezienswaardigheden. Tevens worden er regelmatig evenementen georganiseerd, zoals de bekende Spakenburgse Dagen, Bunschoter Beesten Boerenboel of de palingrookwedstrijden. Bunschoten Spakenburg kent er meer.

Het dorpscentrum is te voet, al wandelend langs het Eemmeer of over de dijk, in 15 minuten te bereiken, met de fiets bereikt u het dorp in 10 minuten en met de auto 5 minuten. Op 100 meter afstand is een strand “Het kleine Zeetje”. Er is een mogelijkheid om bootjes en fietsen te huren bij het havenkantoor. De wandeltochten en fietsroutes zijn eindeloos.

Doordat B&B Vúr de Diek een ideale ligging heeft zijn grote bekende steden zoals Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Almere, Utrecht, Hilversum, Soest en Soestdijk met 20 á 40 minuten reisafstand gemakkelijk te bezoeken.

Van maart tot oktober heerst er gezellige drukte rondom de blokhut, zowel op de haven als op de dijk. Er zijn veel wandelaars en fietsers die genieten van de dijk en het uitzicht over de polder. Van oktober tot maart kunt u genieten van volledige rust. In de winter, wanneer het stevig vriest, stapt u zo het ijs van het Eemmeer op.

Inchecken kan vanaf 16.00 uur.
Uitchecken kan tot 11.00 uur.

De blokhut is geschikt voor:
– 1 t/m 4 volwassene(n)
– kleine gezinnen met kinderen ( kinderstoel en campingbedje aanwezig)
zakenmensen
rustzoekers (van oktober t/m februari)
romantici.

DE EIGENAREN HETEN U VAN HARTE WELKOM

De eigenaren; Els en Wiebe de Boer