Beschrijving Studio Havenzicht

Op een unieke plek, in een jachthaven, direct gelegen aan het Eemmeer is B&B Vúr de Diek gevestigd. In de jaren 70 is het huis gebouwd voor de allereerste haveneigenaar. De B&B bevindt zich net buiten de grenzen van het toeristische vissersdorp Bunschoten Spakenburg. B&B Vúr de Diek is een volledig ingerichte studio, op een eerste verdieping. In de studio is plek voor 1 persoon tot en met maximaal 2 personen. Naast het uitzicht over het Eemmeer aan de voorkant, kijkt u uit over de vele weilanden aan de achterkant. Bunschoten Spakenburg staat bekend om de vele oude vissersboten en toeristische bezienswaardigheden. Tevens worden er regelmatig evenementen georganiseerd zoals de bekende Spakenburgse Dagen, Bunschoter Beesten Boerenboel of de palingrookwedstrijden. Bunschoten Spakenburg kent er meer.

Het dorpscentrum is te voet, al wandelend langs het Eemmeer of over de dijk, in 15 minuten te bereiken, met de fiets bereikt u het dorp in 10 minuten en met de auto 5 minuten. Op 100 meter afstand is een strand “Het kleine Zeetje”. Er is een mogelijkheid om bootjes en/of fietsen te huren bij het havenkantoor. De wandeltochten en fietsroutes zijn eindeloos.

Doordat B&B Vúr de Diek een ideale ligging heeft zijn grote bekende steden zoals Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Almere, Utrecht, Hilversum, Soest en Soestdijk met 20 á 40 minuten reisafstand gemakkelijk te bezoeken.

Van maart tot oktober heerst er gezellige drukte rondom de studio, zowel op de haven als op de dijk. Van oktober tot maart kunt u genieten van volledige rust. In de winter, wanneer het stevig vriest, stapt u zo vanuit de studio het ijs van het Eemmeer op.

Inchecken kan vanaf 12.00 uur.
Uitchecken kan tot 11.00 uur.

De studio is geschikt voor:
– 1 t/m 2 volwassene(n)
– ouders met één klein kind t/m 2 jaar (traphekje, kinderstoel en campingbedje op aanvraag aanwezig) of een ouder met één kind (u deelt samen een bed)
zakenmensen
rustzoekers (van oktober t/m februari)
romantici.

 

 

 

 

DE EIGENAREN HETEN U VAN HARTE WELKOM

De eigenaren; Els en Wiebe de Boer

De eigenaren; Els en Wiebe de Boer